17.2 -21.2.2020

Pondělí 17.2.

Polévka Krupicová s vejcem 1a,3

  • 1.2 ks vařené vejce, fazolky na smetaně, vařené brambory 1a,3
  • 2.Vepřové švej-ču-žou, dušená rýže 1a
  • 3.Vepřové výpečky, dušená kapusta, vařené brambory 1a
  • 4.Pangasius s pikantním kořením a sezamem, bramborová kaše 1a,4,7
  • 5.Kuřecí prsa zapečená s broskví a sýrem, hranolky, tatarka 1a,38,9
  • 8.Trempský salát, slunečnicový chléb (salám, cibule, vejce, zeleninová směs, zelí, majonéza) 1a,3,7

Úterý 18.2.

Polévka Selská 1a3,7,9

  • 1.Bramborové šišky s mákem, cukrem a máslem 1a,3,7
  • 2.Sekaná pečeně, šťouchané brambory, okurek 1a,3,7
  • 3.Uzené maso s křenovou omáčkou, houskové knedlíky 1a,3,7
  • 4.Krůtí maso na červeném víně s kořenovou zeleninou, bramborová kaše 1a,7,9
  • 5.Závitky z vepřového masa po myslivecku, dušená rýže, obloha (šunka,houby,vejce) 1a
  • 8.Švýcarský salát, pečivo (majonéza, šunka, eidam, jogurt) 1a,3,7

Středa  19.2.

Polévka Hovězí vývar s kapáním a zeleninou 1a,3,7,9

  • 1.Kroupové rizoto se zeleninou, listovým špenátem a houbami 1a
  • 2.Maďarský vepřový guláš, pečivo 1a,3,7
  • 3.Vepřové maso na česneku, těstoviny, kompot 1a,3,7
  • 4.Kuřecí na kari s cizrnou, fazolkami, cibulí a kokosovým mlékem, jasmínová rýže 1a,7
  • 5.Smažený hermelín se salámem, vařené brambory, tatarka 1a,3,7
  • 8.Zelenina s vepřovými očky se slaninou a mozzarellou, jogurt. dres.s bazalkou, chléb 1a,3,7

Čtvrtek 20.2.

Polévka Čočková s paprikou a uzeninou 1a

  • 1.Zeleninové lečo s vejci, chléb 1a,3,7
  • 2.Pivovarský sekaný řízek, bramborová kaše, okurek 1a,3,7
  • 3.Kuřecí plátek na houbách, těstoviny 1a,3,7
  • 4.Treska po řecku s olivami, pečená zelenina s bramborami 1a,4,7
  • 5.Maso tří barev, hranolky, obloha 1a
  • 8.Ďábelský salát, pečivo (majonéza, uzenina, feferonka, cibule, zelí) 1a,3,7

Pátek 21.2.

Polévka Ovarová s krupkami 9

  • 1.Krupicová kaše s cukrem a kakaem 1a,7
  • 2.Zapékané těstoviny s uzeninou, okurek 1a,3,7
  • 3.Hovězí maso s koprovou omáčkou, houskové knedlíky 1a,3,7
  • 4.Grilovaný kuřecí steak s kořením Gyros, bramborová kaše 1a,7
  • 5.Smažená krkovice s česnekem, mačkané brambory, salát 1a,3,7
  • 8.Salát zelný s kuřecím masem a mandlemi, chléb 1,3,7,8

 

Hana Serdarevičová, tel: 723 721 888


Jídla mohou obsahovat tyto alergeny:

1. obiloviny (pšenice,žito,ječmen,oves,špalda,kamut,nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich 2. korýši a výrobky z nich 3. vejce a výrobky z nich 4. ryby a výrobky z nich 5. podzemnice olejná a výrobky z nich 6. sójové boby a výrobky z nich 7. mléko a výrobky z nich 8. skořápkové plody (mandle,lískové ořechy,vlašské ořechy, kešu ořechy,pekanové ořechy,para ořechy,pistácie,makadamie a výrobky z nich) 9. celer a výrobky z nich 10. hořčice a výrobky z nich 11. sezamové semeno a výrobky z nich 12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg,ml/kg,l, vyjádřeno SO 13. vlčí bob a výrobky z nich 14. měkýši a výrobky z nich

 Telefonické objednávky přijímáme pouze výjimečně
Asistenční služby – senior doprava, tel: 603 424 401

Jídelní lístek 24.2. – 28.2. 2020

Jídelní lístek 2.3. – 6.3. 2020