10.7 – 14.8.2020

 Rozvozy po Brně – jako dosud, info tel: 723 721 888, e-mail: ucetni@rychlik-catering.cz.

Restaurace G pro pracovníky na BVV otevřena od 29.6.2020 v čase 11:00 – 12:30 hodin. Menu je nutno předem objednat.

Informace k objednání stravy viz níže pod jídelníčkem.

Pondělí 10.8.

Polévka Pohanková s houbami 1a
1. Bramborový guláš se sójovými boby, chléb 1a,3,6,7
2. Smažený květák, vařené brambory, tatarka 1a
3. Vepřová plec na česneku, těstoviny, kompot 1a,7
4. Libová vepřová pečeně na kořenové zelenině, bramborová kaše
5. Krůtí nudličky na červeném víně se žampióny a šalvějí, hranolky 1a,7
8. Salát vřeténkový s brokolicí (zakysaná smetana, hořčice) 1a,3,7,10

Úterý 11.8.

Polévka Čočková 1a,9
1. Nudle s tvarohem a ovocem 1a,7
2. Sekaná pečeně, bramborová kaše, okurek 1a,3,7
3. Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík 1a,3,7
4. Filé z tresky, červená čočka s petrželkou a hráškem 4
5. Kuřecí stehenní špíz v BBQ marinádě se zeleninou a slaninou, americké bram., dres.
8. Ruské vejce obložené zeleninou, pečivo 1a,3,7

Středa  12.8.

Polévka Rajčatová s rýží 1a
1. Cizrnové kari, dušená rýže (kokosové mléko, cibule, rajčata, cuketa)
2. Kuřecí rizoto sypané sýrem, okurek
3. Paprikový lusk, rajská omáčka, houskový knedlík 1a,3,7
4. Pečené kuřecí špalíky na pivě, bramborová kaše
5. Vepřový rošťák, šťouchané brambory, obloha 1a,3,6,10
8. Kuřecí salát s arašídy a ledovým salátem, pečivo (ledový salát, sójovka, okurky) 1a,3,6,7,8

Čtvrtek 13.8.

Polévka Hovězí s masem a těstovinou 1a,3,7,9
1. Zeleninové lečo s vejci, chléb 1a,3,7
2. Zapékané brambory s mletým masem, rajčaty a sýrem 1a,3,7
3. Čínská směs z vepřového masa, kari rýže
4. Kuřecí prsíčka, mačkané brambory s pečeným pórkem
5. Kančí guláš s čerstvou cibulí, bramborák
8. Salát těstovinový s nakládaným hermelínem a jog.dresinkem 1a,3,7

Pátek 14.8.

Polévka Chlebová 1a,3,7
1. Odkolkovy šišky 1a,3,7, 8
2. Drůbeží játra na majoránce, dušená rýže, okurek 1a
3. Vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík 1a,9
4. Celozrnné těstoviny po sicilsku s parmezánem (tuňák, rajčata,petrželka) 1a,3,4,7
5. Smažený vepřový řízek marinovaný v česneku, šťouchané brambory, okur. sal. 1a,3,7
8. Salát zeleninový míchaný s kuřecí šunkou a sýrem, pečivo 1a,3,7

 

Hana Serdarevičová, tel: 723 721 888


Jídla mohou obsahovat tyto alergeny:
1. obiloviny (pšenice,žito,ječmen,oves,špalda,kamut,nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich 2. korýši a výrobky z nich 3. vejce a výrobky z nich 4. ryby a výrobky z nich 5. podzemnice olejná a výrobky z nich 6. sójové boby a výrobky z nich 7. mléko a výrobky z nich 8. skořápkové plody (mandle,lískové ořechy,vlašské ořechy, kešu ořechy,pekanové ořechy,para ořechy,pistácie,makadamie a výrobky z nich) 9. celer a výrobky z nich 10. hořčice a výrobky z nich 11. sezamové semeno a výrobky z nich 12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg,ml/kg,l, vyjádřeno SO 13. vlčí bob a výrobky z nich 14. měkýši a výrobky z nich

 Telefonické objednávky přijímáme pouze výjimečně
Asistenční služby – senior doprava, tel: 603 424 401

Jídelní lístek 10.8. – 14.8. 2020

Jídelní lístek 20.7. -24.7. 2020

Informace k objednávkám stravy:

Pracujícím na BVV nabízíme možnost zajištění

B A L E N É   S T R A V Y

Rozvoz na pracoviště a STRAVOVÁNÍ V RESTAURACI – v obou případech nutno objednat.

Konkrétní jídlo z celého sortimentu si prosím objednejte alespoň den předem na pokladně v restauraci G3 nebo den předem do 13.00 hod. na tel.čísle 723 721 888 nebo napište na e-mail: ucetni@rychlik-catering.cz. 

Prosím uveďte i své osobní číslo a místo, kde si oběd vyzvednete, popř. firmu a celé jméno. 

Kompletní jídelníček najdete na www.rychlik-catering. cz

*   *   *

V případě zájmu je možné dovézt v rámci Brna stravu

  i domů nebo jiného Vámi určeného místa.