21.9 – 25.9.2020

  • Rozvozy po Brně – jako dosud, info tel: 723 721 888, e-mail: ucetni@rychlik-catering.cz.
  • Informace k objednání stravy naleznete níže pod jídelníčkem.

Pondělí 21.9.

Polévka Chlebová 1a

  • 1.2 ks vařené vejce, zadělávaný hrášek, vařené brambory 1a,3,7
  • 2.Boloňské ragú s vepřovým masem a sýrem, penne 1a,3,7
  • 3.Přírodní vepřový plátek, bramborová kaše, okurek 1a
  • 4.Chilli con carne s kuřecími nudličkami , dušená rýže 1a
  • 5.Grilovananá krkovice s nivovou omáčkou, hranolky 1a,7
  • 8.Jablkový salát sananasem, mandlemi a jogurtem, loupák 1a,3,7,8

Úterý 22.9.

Polévka Hovězí s játrovou rýží, zeleninou a nudlemi 1a,3,7,9

  • 1.Kynuté knedlíky s ovocnou nápní, sypané perníkem a přelité máslem 1a,3,7
  • 2.Zeleninové lečo s klobásou, chléb 1a,3,7
  • 3.Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík
  • 4.Pečené rybí filé, bramborový salát 1a,4,7,9
  • 5.Kuřecí steak, kukuřice na slaniněa česneku, americké brambory, tatarka 1a,7
  • 8.Salát rajčatový s kuřecím masem, jogurtem a cibulkou, pečivo 1a,3,7

Středa 23.9.

Polévka Cibulačka 1a,3,7

  • 1.Špagety s dýní a bylinkovým pestem, sýr 1a,3,6,7
  • 2.Jitrnicový prejt, kysané zelí, brambory 1a
  • 3.Medové kuřecí paličky, šťouchané brambory 1a,7
  • 4.Pikantní kuřecí plátek, pohanka se žampióny a zeleninou 1a
  • 5.Hovězí po stroganovsku, duš.rýže (paprika, cibule, okurek, smetana, žamp.) 1,1a,7
  • 8.Míchaný zeleninový salát srokfórovou zálivkou, tmavý chléb 1a,3,7

Čtvrtek 24.9.

Polévka Slepičí vývar s masem a nudlemi 1a,3,7

  • 1.Houbový kuba, chléb, okurek 1a,3,7
  • 2.Zapečené brambory s uzeninou, zeleninou a sýrem, okurek 1a,3,7
  • 3.Vepřové maso na divoko, houskové knedlíky 1a,3,7,9
  • 4.Kuřecí Kung-Pao, dušená rýže 1a,5
  • 5.Smažený sýr se šunkou, vařené brambory, tatarka 1a,3,7
  • 8.Kuřecí salát pikantní, obložený zeleninou, graham 1a,3,7

Pátek 25.9.

Polévka Bramboračka s houbami 1a

  • 1.Nudlový nákyp s tvarohem 1a,3,7
  • 2.Masové koule v rajské omáčce, těstoviny 1a,3,7
  • 3.Selské kuře, šťouchané brambory (zelí, cibule) 1a
  • 4.Vepřový plátek na kari se sečuánskou rýží (pórek, žampiony, kapie, kari) 1a
  • 5.Dančí guláš s cibulí, houskový knedlík 1a,7
  • 8.Salát asijský sesojovým masem a majonézou, chléb 1a,3,6,7

Zuzana Kadidlová, tel: 723 721 888

Jídla mohou obsahovat tyto alergeny:
1. obiloviny (pšenice,žito,ječmen,oves,špalda,kamut,nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich 2. korýši a výrobky z nich 3. vejce a výrobky z nich 4. ryby a výrobky z nich 5. podzemnice olejná a výrobky z nich 6. sójové boby a výrobky z nich 7. mléko a výrobky z nich 8. skořápkové plody (mandle,lískové ořechy,vlašské ořechy, kešu ořechy,pekanové ořechy,para ořechy,pistácie,makadamie a výrobky z nich) 9. celer a výrobky z nich 10. hořčice a výrobky z nich 11. sezamové semeno a výrobky z nich 12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg,ml/kg,l, vyjádřeno SO 13. vlčí bob a výrobky z nich 14. měkýši a výrobky z nich

 Telefonické objednávky přijímáme pouze výjimečně
Asistenční služby – senior doprava, tel: 603 424 401

Jídelní lístek 21.9. – 25.9. 2020

Jídelní lístek 28.9. -2.10. 2020

Informace k objednávkám stravy:

Pracujícím na BVV nabízíme možnost zajištění

B A L E N É   S T R A V Y

Rozvoz na pracoviště – nutno objednat

Stravování v restauraci G3 – momentálně není možné

Konkrétní jídlo z celého sortimentu si prosím objednejte alespoň den předem do 13.00 hod. na tel.čísle 723 721 888 nebo napište na e-mail: ucetni@rychlik-catering.cz. 

Prosím uveďte i své osobní číslo a místo, kam budeme oběd doručovat, popř. firmu a celé jméno. 

Kompletní jídelníček najdete na www.rychlik-catering. cz

*   *   *

V případě zájmu je možné dovézt v rámci Brna stravu

  i domů nebo jiného Vámi určeného místa.