20.1 -24.1.2020

Pondělí 20.1.

Polévka Špenátová 1a,3,7

  • 1.2 ks vejce, zelené fazolky na kyselo, vařené brambory 1a,3,7
  • 2.Boubínský guláš, dušená rýže (vepřová plec, žampióny, hrášek, smetana) 1a,7
  • 3.Kuřecí plátek v jogurtu, bramborová kaše, kompot 1a,7
  • 4.Špagety po Sicilsku (tuňák) 1a,3,4,7
  • 5.Vepřová kotleta zapečená s maďarskou směsí, hranolky, tatarka 1a,7
  • 8.Salát ředkvičkový s jogurtem, chléb (salát hlávkový, okurky, rajčata, ředkvičky, jogurt) 1a,3,7

Úterý 21.1.

Polévka Slepičí s písmenky 1a,3,7,9

  • 1.Milánské těstoviny se sójovým masem a sýrem 1a,3,7
  • 2.Čevapčiči s hořčicí a cibulí, vařené brambory 1a,3,7,10
  • 3.Segedínský guláš, houskové knedlíky 1a,3,7
  • 4.Kuřecí prsíčka, rajčatový bulgur s petrželkou 1a
  • 5.Smažený sýr se šunkou, vařené brambory, tatarka 1a,3,7
  • 8.Hermelínový salát, pečivo (uzenina, majonéza) 1a,3,7

Středa  22.1.

Polévka Rajská s rýží 1a

  • 1.Květák jako mozeček, vařené brambory s máslem 3,7
  • 2.Francouzské brambory s uzeným masem, okurek 3,7
  • 3.Spišská vepřová kýta na divoko, dušená rýže (česnek, kořen.zelenina, slanina, rajčata) 1a,9
  • 4.Palačinky s lesním ovocem a jogurtem 1a,3,7
  • 5.Kuřecí kapsa plněná slaninou a nivou, hranolky, obloha 1a,3,7
  • 8.Zeleninový salát s kuřecím masem na kari a těstovinami 1a,3,7

Čtvrtek 23.1.

Polévka Uzená s krupkami 9

  • 1.Bramborový guláš s houbami, čerstvou paprikou a bylinkami, pečivo 1a,3,7
  • 2.Zahradnická sekaná, vařené brambory, okurek 1a,3,7
  • 3.Hovězí maso, rajská omáčka, houskové knedlíky 1a,3,7
  • 4.Krůtí prsa po normandsku, divoká rýže (č. víno, smetana, žampióny, petržel) 1a,7
  • 5.Pečené vepřové koleno, vařené brambory, kysané zelí
  • 8.Rajčatový salát s pečenou Aljaškou treskou na bylinkách, tmavý chléb 1a,3,4,7

Pátek 24.1.

Polévka Kapustová s uzeninou 1a

  • 1.Žemlovka 1a,3,7
  • 2.Opečená klobása, hrachová kaše, okurek, chléb 1a,3,7
  • 3.Pečené kuře, dušená rýže, okurek
  • 4.Rybí filé na rajčatech, bramborová kaše 4,7
  • 5.Vepřový řízek v pivním těstíčku, vařené brambory s máslem a petrželkou, obloha 1a,3,7
  • 8.Vídeňský salát s párkem a těstovinami 1a,3,7

 

Hana Serdarevičová, tel: 723 721 888


Jídla mohou obsahovat tyto alergeny:

1. obiloviny (pšenice,žito,ječmen,oves,špalda,kamut,nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich 2. korýši a výrobky z nich 3. vejce a výrobky z nich 4. ryby a výrobky z nich 5. podzemnice olejná a výrobky z nich 6. sójové boby a výrobky z nich 7. mléko a výrobky z nich 8. skořápkové plody (mandle,lískové ořechy,vlašské ořechy, kešu ořechy,pekanové ořechy,para ořechy,pistácie,makadamie a výrobky z nich) 9. celer a výrobky z nich 10. hořčice a výrobky z nich 11. sezamové semeno a výrobky z nich 12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg,ml/kg,l, vyjádřeno SO 13. vlčí bob a výrobky z nich 14. měkýši a výrobky z nich

 Telefonické objednávky přijímáme pouze výjimečně
Asistenční služby – senior doprava, tel: 603 424 401

Jídelní lístek 20.1, – 24.1.2020

Jídelní lístek 27.1. – 31.1. 2020