1.6 – 5.6.2020

 Rozvozy po Brně – jako dosud, info tel: 723 721 888, e-mail: ucetni@rychlik-catering.cz.

Restaurace G pro pracovníky na BVV otevřena pro výdej balené stravy od 11:00 do 11:30 hod.

Informace k objednání stravy viz níže pod jídelníčkem.

Pondělí 1.6.

Polévka Brokolicová 1a
1. Zapékané těstoviny s cuketou, smetanou, eidamem a vejci 1a,3,7
2. Houbový kuba s uzeným masem, okurek, chléb 1a,3,7
3. Vepřové maso na pivě, cibuli a česneku, dušená rýže 1
4. Marinovaná kuřecí prsa, pečená jarní zelenina, bramborová kaše 1a,7
5. Vepřový řízek v nivovém těstíčku, šťouchané brambory s petrželkou, tatarka 1a,3,7
8. Salát fazolový s kečupem, slunečnicový chléb 1a,3,7

Úterý 2.6.

Polévka Hovězí s masem a nudlemi 1a,3,7,9
1. Kynuté knedlíky s ovocným pyré 1a,3,7
2. Sekaná pečeně, bramborová kaše, okurek 1a,3,7
3. Frankfurtská hovězí pečeně, dušená rýže 1a
4. Penne po povoznicku (tuňák, slanina, petrželka, rajčata, žampióny) 1a,3,4,7
5. Kuřecí steak na víně s houbami, šťouchané brambory, obloha 1a
8. Salát kuřecí s arašídy, ledovým salátem a rukolou, chléb 1a,3,5,7

Středa  3.6.

Polévka Kulajda 1a,3,7
1. Robi nudličky na bazalce, těstoviny 1a,3,7
2. Drůbeží játra na cibulce a majoránce, dušená rýže 1a
3. Vepřové maso, dušená mrkev s hráškem, vařené brambory 1a
4. Krůtí vrabec, dušené zelí, bramborové knedlíky 1a,3,7
5. Pašerácký vepřový řízek, hranolky, tatarka (salám, cibule, eidam) 1a,7
8. Ruské vejce obložené zeleninou, pečivo (salát,majonéza,okurky,papriky,salám,vejce) 1a,3,7

Čtvrtek 4.6.

Polévka Kuřecí s těstovinou 1a,3,7
1. Smažený celer, šťouchané brambory s máslem 1a,3,7
2. Vepřová plec na žampiónech, těstoviny 1a,3,7
3. Boubínský guláš, houskové knedlíky (vepřové maso, hrášek, žampióny) 1a,3,7
4. Pečené kuře s ananansem, dušená rýže 1a,7
5. Vepřové žebírko na medu a hořčici, opečené brambory, obloha 1a,10
8. Salát těstovinový s kuřecím masem na kari a rajčaty 1a,3,7

Pátek 5.6.

Polévka Katalánská 1a,3,7,9
1. Makový závin, mléko 1a,3,7
2. Smažené rybí filé, šťouchané brambory s máslem 1a,3,7
3. Staročeská plněná pečeně, bramborová kaše, okurek (vepřové maso, mleté maso) 1a,3,7
4. Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou 1a,3,7
5. Labužnická pochoutka, dušená rýže (vepřové maso, žampióny, č. víno, zelenina) 1a,9
8. Cizrnový salát se šunkou, zeleninou a zakysanou smetanou 7

Hana Serdarevičová, tel: 723 721 888


Jídla mohou obsahovat tyto alergeny:
1. obiloviny (pšenice,žito,ječmen,oves,špalda,kamut,nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich 2. korýši a výrobky z nich 3. vejce a výrobky z nich 4. ryby a výrobky z nich 5. podzemnice olejná a výrobky z nich 6. sójové boby a výrobky z nich 7. mléko a výrobky z nich 8. skořápkové plody (mandle,lískové ořechy,vlašské ořechy, kešu ořechy,pekanové ořechy,para ořechy,pistácie,makadamie a výrobky z nich) 9. celer a výrobky z nich 10. hořčice a výrobky z nich 11. sezamové semeno a výrobky z nich 12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg,ml/kg,l, vyjádřeno SO 13. vlčí bob a výrobky z nich 14. měkýši a výrobky z nich

 Telefonické objednávky přijímáme pouze výjimečně
Asistenční služby – senior doprava, tel: 603 424 401

Jídelní lístek 1.6. – 5.6. 2020

Jídelní lístek 8.6. – 12.6. 2020

Informace k objednávkám balené stravy:

Pracujícím na BVV nabízíme možnost zajištění

B A L E N É   S T R A V Y

Obědové menu je zataveno do jednorázových obalů, se kterými je možné stravu ohřívat nebo uchovávat v chladničce.

Balíčky je možné vyzvednout v restauraci pavilónu G3, (kde je můžete i konzumovat), dále na vrátnici výškové budovy a na vrátnici A3 nebo na jiném dohodnutém místě.

Ceny jsou stejné jako jídelním lístku. 

Konkrétní jídlo z celého sortimentu si prosím objednejte alespoň den předem na pokladně v restauraci G3 nebo den předem do 13.00 hod. na tel.čísle 723 721 888 nebo napište na e-mail: ucetni@rychlik-catering.cz. 

Prosím uveďte i své osobní číslo a místo, kde si oběd vyzvednete, popř. firmu a celé jméno. 

Kompletní jídelníček najdete na www.rychlik-catering. cz

*   *   *

V případě zájmu je možné dovézt v rámci Brna stravu

  i domů nebo jiného Vámi určeného místa.