18.1 – 22.1.2021
- Rozvozy po Brně – jako dosud, info tel: 723 721 888, e-mail: ucetni@rychlik-catering.cz.
- Informace k objednání stravy naleznete níže pod jídelníčkem.
Pondělí 18.1.
Polévka Bramborová 1a
- 1.Bramborový guláš s uzeninou, chléb 1a,3 85,-
- 2.Vepřové maso allá bažant, hráškový kuskus1a 89,-
- 3.Smažená brokolice v těstíčku, bramborová kaše1a,3,7 95,-
- 4.Kuřecí nudličky se sójovou omáčkou, fazolkami, cibulí a sezamem, dušená rýže1a,6 99,-
- 5.Kuřecí prsíčka „Pálava“, hranolky (broskev, sýr) 1a,7 105,-
Úterý 19.1.
Polévka Kmínová s vejcem 1a,3,7,9
- 1.Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem 1a,3,7 85,-
- 2.Masové koule, rajská omáčka, kolínka 1a,3,7,10 89,-
- 3.Vepřový plátek na žampiónech, dušená rýže 1a,3,7 95,-
- 4.Kapr na másle a kmíně s petrželkou, vařené brambory 1a,7 99,-
- 5.Gordon Bleu, mačkané brambory s cibulkou, tatarka (kuřecí prsa, šunka, sýr) 1a,3,7 105,-
Středa 20.1.
Polévka Gulášová 1a
- 1.Karbenátek ze sójového masa s červenými fazolemi, vařené brambory s máslem 1a,3,7 85,-
- 2.Vepřové droby na smetaně, houskový knedlík1a,3,7 89,-
- 3.Spišská vepřová kýta, těstoviny, červená řepa (česnek,paprika,slanina,drcená rajčata) 1a,9 95,-
- 4.Plněný paprikový lusk (drůbeží maso, bylinky) sypaný balkán.sýrem, mačkané brambory 1a,7 99,-
- 5.Hovězí rozlítaný španělský ptáček, dušená rýže, broskvový kompot 1a,3,7,10 105,-
Čtvrtek 21.1.
Polévka Zeleninový vývar s kapáním 9
- 1.Sázené vejce, zadělávaný hrášek, vařené brambory1a,3,7 85,-
- 2.Musaka (zapékané mleté vepřové a hovězí maso, rajčata, cuketa, lilek, brambory) 1a,3,7 89,-
- 3.Smažený holandský řízek, šťouchané brambory, salát1a,3,795,-
- 4.Krůtí plátek po normandsku, bulgur (č. víno, smetana, žampióny, petržel) 1a,7 99,-
- 5.Španělská kuřecí prsíčka, rýže basmati (olivy, ml. paprika, cibule)1a 105,-
Pátek 22.1.
Polévka Fazolová s uzeninou 1a
- 1.Odkolkovy smažené šišky (vánočkové těsto, ořechy, rozinky)1a,3,7 85,-
- 2.Srbské vepřové rizoto sypané sýrem, okurek1a,7 89,-
- 3.Jitrnicový prejt, tuřanské zelí, vařené brambory1a 95,-
- 4.Mexický pikantní salát s kuřecím masem, kukuřicí a fazolemi, ledovým salátema zakysanou smetanou, smažená tortilla 1a,7 99,-
- 5.Vepřový řízek v pivním těstíčku, vařené brambory s máslem a petrželkou, obloha 1a,3,7 105,-
- 12.200gVepřová panenka ve slanině, smetanová bazalková omáčka se sušenými rajčaty, mačkané brambory s cibulkou 1a,3,7 149,-
Zuzana Kadidlová, tel: 723 721 888
Jídla mohou obsahovat tyto alergeny:
1. obiloviny (pšenice,žito,ječmen,oves,špalda,kamut,nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich 2. korýši a výrobky z nich 3. vejce a výrobky z nich 4. ryby a výrobky z nich 5. podzemnice olejná a výrobky z nich 6. sójové boby a výrobky z nich 7. mléko a výrobky z nich 8. skořápkové plody (mandle,lískové ořechy,vlašské ořechy, kešu ořechy,pekanové ořechy,para ořechy,pistácie,makadamie a výrobky z nich) 9. celer a výrobky z nich 10. hořčice a výrobky z nich 11. sezamové semeno a výrobky z nich 12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg,ml/kg,l, vyjádřeno SO 13. vlčí bob a výrobky z nich 14. měkýši a výrobky z nich
Telefonické objednávky přijímáme pouze výjimečně
Asistenční služby – senior doprava, tel: 603 424 401
Jídelní lístek 25.1.- 29.1. 2021
Jídelní lístek 18.1 -22.1. 2021
Informace k objednávkám stravy:
Pracujícím na BVV nabízíme možnost zajištění
B A L E N É S T R A V Y
Rozvoz na pracoviště – nutno objednat
Stravování v restauraci G3 – momentálně není možné
Konkrétní jídlo z celého sortimentu si prosím objednejte alespoň den předem do 13.00 hod. na tel.čísle 723 721 888 nebo napište na e-mail: ucetni@rychlik-catering.cz.
Prosím uveďte i své osobní číslo a místo, kam budeme oběd doručovat, popř. firmu a celé jméno.
Kompletní jídelníček najdete na www.rychlik-catering. cz
* * *
V případě zájmu je možné dovézt v rámci Brna stravu
i domů nebo jiného Vámi určeného místa.