18.11 -22.11.2019

Pondělí 18.11

Polévka Bramborová 1a

  • 1.Zeleninové lečo, vařené brambory 1a,3
  • 2.Vepřový plátek na houbách, těstoviny 1a,3,7
  • 3.Pečené kuře, dušená rýže, okurek 1a
  • 4.Pangasius po orientálsku, bramborová kaše 1a,7,4
  • 5.Pašerácký vepřový řízek, americké brambory, tatarka (salám ,cibule, eidam) 1a,3,7
  • 8.Salát indický fazolový, chléb 1a,3,7

Úterý 19.11

Polévka Kuřecí s kapáním 1a,3,7,9

  • 1.Bramborové šišky s perníkem a cukrem, přelité máslem 1a,3,7
  • 2.Zapečené maso po Horňácku (brambory, uzené maso, kysané zelí) 3,7
  • 3.Vepřové maso s koprovou omáčkou, houskové knedlíky 1a,3,7
  • 4.Kuřecí steak s grilovanou zeleninou, bramborová kaše 1a,7
  • 5.Pánev Šanghaj, kari rýže (vepřové nudličky, žampióny, zelenina) 1a,9
  • 8.Salát zeleninový s rybím filé a bylinkami, pečivo 1a,3,7

Středa  20.11

Polévka Bulharská 1a,7,9

  • 1.Zeleninové karbenátky, vařené brambory s máslem 1a,3,7
  • 2.Tarhoňové rizoto s kuřecím masem, zeleninou a dýní, okurek 1a,3,7
  • 3.Mexický guláš s vepřovým masem, pečivo 1a,3,7
  • 4.Krůtí plátek přírodní, bramborová kaše, kompot 1a,7
  • 5.Houbařský plněný řízek přírodní, hranolky, obloha (vepřové maso) 1a,3
  • 8.Salát jarní s kuřecím masem a těstovinou 1a,3,7

Čtvrtek 21.11

Polévka Hovězí se zeleninou, masem a těstovinou 1a,3,7,9

  • 1.Robi maso na pepři, dušená rýže 1a
  • 2.Holandský řízek, bramborová kaše, okurek 1a,3,7
  • 3.Cikánská hovězí pečeně, houskové knedlíky 1a,3,7
  • 4.Marinovaná kuřecí prsa, zeleninový kuskus 1a
  • 5.Dřevorubecký steak,vařené brambory s petržel.,tatarka (vepř.maso,cibule,slanina,koření) 1a,7
  • 8.Švýcarský salát, pečivo 1a,3,7

Pátek 22.11

Polévka Gulášová 1a

  • 1.Kynutý jablkový závin 1a,3,7
  • 2.Boloňské špagety s mletým masem, sypané sýrem 1a,3,7
  • 3.Kuřecí prsíčka v pivním těstíčku, vařené brambory s máslem, okurek 1a,3,7
  • 4.Penne po povoznicku (tuňák, slanina, petržel, rajčata, žampióny) 1a,3,4,7
  • 5.Jemně pikantní vepřový plátek, mexické brambory (cibule, paprika, kukuřice) 1a
  • 8.Salát zelný s kuřecím masem a mandlemi, chléb 1a,3,7,8

 

Hana Serdarevičová, tel: 723 721 888


Jídla mohou obsahovat tyto alergeny:

1. obiloviny (pšenice,žito,ječmen,oves,špalda,kamut,nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich 2. korýši a výrobky z nich 3. vejce a výrobky z nich 4. ryby a výrobky z nich 5. podzemnice olejná a výrobky z nich 6. sójové boby a výrobky z nich 7. mléko a výrobky z nich 8. skořápkové plody (mandle,lískové ořechy,vlašské ořechy, kešu ořechy,pekanové ořechy,para ořechy,pistácie,makadamie a výrobky z nich) 9. celer a výrobky z nich 10. hořčice a výrobky z nich 11. sezamové semeno a výrobky z nich 12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg,ml/kg,l, vyjádřeno SO 13. vlčí bob a výrobky z nich 14. měkýši a výrobky z nich

 Telefonické objednávky přijímáme pouze výjimečně
Asistenční služby – senior doprava, tel: 603 424 401

Jídelní lístek 18.11. – 22.11. 2019

Jídelní lístek 25.11. – 29.11. 2019