18.3. – 22.3. 2019

Pondělí 18.3

  • Polévka Žampiónová 1
    1. 2 ks vařené vejce, zadělávaný hrášek, vařené brambory 1,3,7
    2. Uzené kuřecí stehno, bramborová kaše, okurek 7
    3. Vepřové maso s houbovou omáčkou, houskové knedlíky 1,3,7
    4. Paella s mořskými plody a zeleninou 4
    5. Kuřecí prsa na fazolkách se slaninou, hranolky, tatarka 1,3
    8. Salát vídeňský těstovinový (cibule,salát,okurky,hrášek,ananas,sýr,smetana) 1,3,7

Úterý 19.3

  • Polévka Uzená s kroupami 9
    1. Alpský knedlík s vanilkovým krémem, sypaný mákem 1,3,7
    2. Holandský řízek se sýrem, šťouchané brambory, okurek 1,3,7
    3. Pečený bůček, dušená kapusta, vařené brambory 1
    4. Kuřecí čína s pórkem, jasmínová rýže 1,9
    5. Svratecký guláš, bramborové krokety 1
    8. Mexický salát, pečivo (kuřecí nudličky,kukuřice,rajčata,ledový salát,zakysaná smetana ) 1,3,7

Středa 20.3

  • Polévka Rajčatová s rýží 1
    1. Květákový mozeček, šťouchané brambory s máslem 3,7
    2. Zapečené těstoviny s uzeninou, okurek
    3. Vepřová pečeně na víně s kořenovou zeleninou, mačkané brambory
    4. Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou 1,3,7
    5. Pánev Šanghaj z vepřového masa, kari rýže 1,9
    8. Plněné tortellini, obložené zeleninou s bylinkovo-česnekovým dresink. se zakys. smetanou 1,3,7

Čtvrtek 21.3

  • Polévka Slepičí s masem a kapáním 1,3,7,9
    1. Bretaňské fazole, chléb (bylinky, fazole, cibule, rajčata) 1,3,7
    2. Máslový sekaný řízek, bramborová kaše, okurek 1,3,7
    3. Vepřový rošťák, mačkané brambory, okurek
    4. Kuskus s kuřecím masem, hráškem a kukuřicí 1
    5. Niva v bramboráku, kysané zelí 1,3,7
    8. Salát jarní s kuřecím masem na chilli a těstovinou (žampiony, ředkev,okurek) 1,3,7

Pátek 22.3

  • Polévka Hrášková krémová 1
    1. Rýžová kaše s ovocem 7
    2. Přírodní vepřový plátek, dušená rýže, okurek 1
    3. Hovězí maso, koprová omáčka, houskové knedlíky (hov.maso – země původu Rumunsko) 1,3,7
    4. Rybí filé z tresky s jarní zeleninou na másle, šťouchané brambory 4,7
    5. Kuřecí stehenní steak marinovaný v hořčici, kořeněné opečené brambory 1,10
    8. Zeleninový kuskus a rybím filetem 1

 

Hana Serdarevičová, tel: 723 721 888


Jídla mohou obsahovat tyto alergeny:

1. obiloviny (pšenice,žito,ječmen,oves,špalda,kamut,nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich 2. korýši a výrobky z nich 3. vejce a výrobky z nich 4. ryby a výrobky z nich 5. podzemnice olejná a výrobky z nich 6. sójové boby a výrobky z nich 7. mléko a výrobky z nich 8. skořápkové plody (mandle,lískové ořechy,vlašské ořechy, kešu ořechy,pekanové ořechy,para ořechy,pistácie,makadamie a výrobky z nich) 9. celer a výrobky z nich 10. hořčice a výrobky z nich 11. sezamové semeno a výrobky z nich 12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg,ml/kg,l, vyjádřeno SO 13. vlčí bob a výrobky z nich 14. měkýši a výrobky z nich

Objednávky posílejte nejpozději den dopředu do 13:00 hod. Telefonické objednávky přijímáme pouze vyjímečně
Asistenční služby – senior doprava

Jídelní lístek 25.3. – 29.3. 2019

Jídelní lístek 1.4. – 5.4. 2019