20.5. – 24.5. 2019

Pondělí 20.5

Polévka Hovězí s rýží a hráškem 9

1.Pohanková kaše s jablky 1a,7

2.Bramborový guláš s uzeninou, chléb 1a,3,7

3.Pečený bůček, bramborová kaše, okurek 7

4.Hovězí Tokáň na červeném víně, dušená rýže 1a

5.Španělská kuřecí prsíčka, hranolky, tatarka 1a,3

8.Salát rýžový s krůtí šunkou a ananasem

Úterý 21.5

Polévka Česneková s bramborem 3,9

1.Halušky s brynzou 1a,3,7

2.Čevapčiči s hořčicí a cibulí, šťouchané brambory 1a,3,7,10

3.Vepřové maso s houbovou omáčkou, houskové knedlíky 1a,3,7

4.Přírodní kuřecí plátek, bramborová kaše, salát 1a,7

5.Vepřový steak na grilu s hermelínovou omáčkou, opečené brambory 1a,7

8.Těstovinový salát s krůtím masem, ořechy, jablky a eidamem 1a,3,7,8

Středa  22.5

Polévka Zelná s klobásou 1a,7

1.Zapečené brambory s brokolicí a sýrem 7

2.Studentský řízek, šťouchané brambory, okurek (smažený gothaj) 1a,3,7

3.Vepřový špíz s klobásou a zeleninou, kari rýže 1a

4.Bramborové noky s krůtím masem na šalvěji s vínem a fazolkami 1a,3

5.Pánev Šanghaj z kuřecího masa, hranolky, obloha 1a,3,6

8.Švýcarský salát, rohlík (majonéza,jogurt,šunka,eidam) 1a,3,7

Čtvrtek 23.5

Polévka Kuřecí s kapáním 1a,3,7,9

1.Maďarský guláš se sojovým masem, těstoviny 1a,3,6,7

2.Mletý máslový řízek, šťouchané brambory s máslem, okurek 1a,3,7

3.Hajducké zelí, bramborové knedlíky (zelí, klobása, uzený bůček) 1a,3,7

4.Krůtí steak na bazalce a tymiánu, dušená rýže 1a

5.Kuřecí rošťák, šťouchané brambory s cibulkou a slaninou, zelný salát 1a,3,10

8.Kuřecí salát obložený zeleninou, chléb (kuřecí maso,majonéza,zelenina,cibule) 1a,3,7

Pátek 24.5

Polévka Hráškový krém 1a

1.Kynutý táč s ovocem 1a,3,7

2.Srbské vepřové rizoto, sypané sýrem, okurek 7

3.Sedmihradský tokáň, šťouchané brambory (hovězí a vepřové maso, smetana, víno) 1a,7

4.Aljašská treska na bylinkách, bramborová kaše, salát 1a,4,7

5.Kuřecí maso ala gyros se zeleninou, hranolky, tatarka 1a,3

8.Zeleninový talíř s krabím masem a zeleninou, tmavý chléb (čerstvá zelenina,krabí maso) 1a,3,4,7

 

 

Hana Serdarevičová, tel: 723 721 888


Jídla mohou obsahovat tyto alergeny:

1. obiloviny (pšenice,žito,ječmen,oves,špalda,kamut,nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich 2. korýši a výrobky z nich 3. vejce a výrobky z nich 4. ryby a výrobky z nich 5. podzemnice olejná a výrobky z nich 6. sójové boby a výrobky z nich 7. mléko a výrobky z nich 8. skořápkové plody (mandle,lískové ořechy,vlašské ořechy, kešu ořechy,pekanové ořechy,para ořechy,pistácie,makadamie a výrobky z nich) 9. celer a výrobky z nich 10. hořčice a výrobky z nich 11. sezamové semeno a výrobky z nich 12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg,ml/kg,l, vyjádřeno SO 13. vlčí bob a výrobky z nich 14. měkýši a výrobky z nich

Objednávky posílejte nejpozději den dopředu do 13:00 hod. Telefonické objednávky přijímáme pouze vyjímečně
Asistenční služby – senior doprava

Jídelní lístek 20.5. – 24.5. 2019

Jídelní lístek 27.5. – 31.5. 2019