30.11 – 4.12.2020

  • Rozvozy po Brně – jako dosud, info tel: 723 721 888, e-mail: ucetni@rychlik-catering.cz.
  • Informace k objednání stravy naleznete níže pod jídelníčkem.

Pondělí 30.11.

Zeleninový vývar 1a,9

  • 1.Cizrnové kari s kokosovým mlékem, dušená rýže 1a,10
  • 2.Vepřový plátek na žampiónech, dušená rýže 1a,7,
  • 3.Strapačky s uzeným masem, slaninou a brynzou, 1a, 3, 7
  • 4.Krůtí ragú s bramborovými noky (zelenina, č. víno, protlak) 1a,3, 7
  • 5.Marinovaná gril. krkovice, hermelínová omáčka, mačkané brambory, kapustičky 1a,3,7

Úterý 1.12.

Zelná 1a,7,9

  • 1.Květák jako mozeček, vařené brambory s petrželkou, salát z čínského zelí 3,7
  • 2.Masové koule v milánské rajčatové omáčce, penne, sýr 1a,3,7
  • 3.Hamburská vepřová plec, houskový knedlík (smet. omáčka se šunkou a okurkem) 1a,7
  • 4.Torteliny plněné suš. šunkou, zelenina, jogurtovo-česnek. dresink s bylinkami 1a,3,7
  • 5.Smažený sýr se šunkou, vařené brambory, tatarka 1a,3,7

Středa 2.12.

Kuřecí s pórkem a kuskusem 1a,3,7,9

  • 1.Vejce, koprová omáčka, houskový knedlík 1a, 3, 7
  • 2.Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurek 1a,3,7
  • 3.Zvěřinové karbanátky s bůčkem, bramborový salát 1a,3,7,9
  • 4.Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže 1a, 3, 7,
  • 5.Kuřecí steak, kukuřice s bylinkovým máslem a slaninou, americké brambory 1a,3,7

Čtvrtek 3.12.

Čočková 1a

  • 1.Špagety aglio olio e peperoncino, gran moravia (petrželka, česnek, chilli) 1a,3,7
  • 2.Pilaf z kuřecího masa a jasmínové rýže, sýr, okurek 1a,7
  • 3.Vepřové maso na hrášku, bulgur 1a
  • 4.Drůbeží sekaná s bylinkami a suš. rajčaty, vař. brambory s máslem a petrželkou 1a,3,7
  • 5.Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory s máslem, okurkový salát 1a,3,7

Pátek 4.12.

Boršč 1a,7,9

  • 1.Bavorské vdolky s povidlím a tvarohem, sypané cukrem 1a,3,7
  • 2.Kuřecí perkelt, těstoviny 1a,3,7
  • 3.Čína z kuřecího a vepřového masa, dušená rýže 1a,3,7
  • 4.Zeleninový salát s rybími nugetami v bylinkovém těstíčku, americký dresink 1a,4,7
  • 5.Vepřový rošťák, mačkané brambory se smetanou a pórkem 1a,3,7

Zuzana Kadidlová, tel: 723 721 888

Jídla mohou obsahovat tyto alergeny:
1. obiloviny (pšenice,žito,ječmen,oves,špalda,kamut,nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich 2. korýši a výrobky z nich 3. vejce a výrobky z nich 4. ryby a výrobky z nich 5. podzemnice olejná a výrobky z nich 6. sójové boby a výrobky z nich 7. mléko a výrobky z nich 8. skořápkové plody (mandle,lískové ořechy,vlašské ořechy, kešu ořechy,pekanové ořechy,para ořechy,pistácie,makadamie a výrobky z nich) 9. celer a výrobky z nich 10. hořčice a výrobky z nich 11. sezamové semeno a výrobky z nich 12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg,ml/kg,l, vyjádřeno SO 13. vlčí bob a výrobky z nich 14. měkýši a výrobky z nich

 Telefonické objednávky přijímáme pouze výjimečně
Asistenční služby – senior doprava, tel: 603 424 401

Jídelní lístek 30.11. – 4.12. 2020

Jídelní lístek 7.12 -11.12. 2020

Informace k objednávkám stravy:

Pracujícím na BVV nabízíme možnost zajištění

B A L E N É   S T R A V Y

Rozvoz na pracoviště – nutno objednat

Stravování v restauraci G3 – momentálně není možné

Konkrétní jídlo z celého sortimentu si prosím objednejte alespoň den předem do 13.00 hod. na tel.čísle 723 721 888 nebo napište na e-mail: ucetni@rychlik-catering.cz. 

Prosím uveďte i své osobní číslo a místo, kam budeme oběd doručovat, popř. firmu a celé jméno. 

Kompletní jídelníček najdete na www.rychlik-catering. cz

*   *   *

V případě zájmu je možné dovézt v rámci Brna stravu

  i domů nebo jiného Vámi určeného místa.